45-aastase Gwyneth Paltrow´ valus saladus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow ilma meigita
Gwyneth Paltrow ilma meigita Foto: SCANPIX

Ebamaiselt heas vormis 45-aastane näitlejanna Gwyneth Paltrow on meediale pihtinud, milles peitub tema igihalja ilu saladus. 

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: THORTON/PPE/SIPA / Scanpix

Nimelt on kaunis näitlejanna avastanud tuhandeid aastaid vana ravimeetodi apiteraapia, mis on 100% küll looduslik, aga ka valus. 
Apiteraapia on tuhandeid aastaid vana ja üle maailma levinud teraapiameetod, kus ravimisel kasutatakse mesilassaadusi. Mesilassaadused on ajast aega olnud väga hinnatud oma suurte raviomaduste tõttu. 
Meetod seisneb selles, et terapeut võtab ettevaatlikult mesilase ning asetab selle inimese nahale õige akupunktuuri punkti peale, kuni mesilase nõel tungib nahasse. Nõelamisel satub astla kaudu inimese kehasse 0,1– 0,7 mg mürki, astel jääb naha sisse ning mesilane hukkub. Enamusel inimestel on lokaalne reaktsioon – punetus, valu, paistetus, sügelus,– mis olenevalt tundlikkusest mõne tunni kuni paari päeva möödudes kaob.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: Scanpix


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles