Trumpi autokolonnile keskmist sõrme näidanud naine vallandati (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julie Briskman Donald Trumpi autokolonni suunas keskmist sõrme näitamas
Julie Briskman Donald Trumpi autokolonni suunas keskmist sõrme näitamas Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

Kahe lapse ema Julie Briskman näitas mõni aeg tagasi, mida ta arvab USA presidendist Donald Trumpist ja tema saatjaskonnast, näidates autokolonni suunas keskmist sõrme.

50-aastane Briskman oli 28. oktoobril Washingtoni lähedal jalgrattaga sõitmas kui järsku keeras Trumpile kuuluvast golfiklubist teele mitu tumedate klaasidega musta värvi autot, tekitades jalgratturi jaoks ohtliku olukorra, edastab Huffington Post.

Donald Trump
Donald Trump Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Jalgrattur näitas keskmist sõrme siis, kui autokolonn temast mööda kihutama hakkas.

«Sain aru, et tegemist oli Trumpi ja ta saatjatega, mul lihtsalt kihvatas sees ja ma näitasid neile vastavat sõrme,» teatas Briskman meediale.

Julie Briskman Donald Trumpi autokolonni suunas keskmist sõrme näitamas
Julie Briskman Donald Trumpi autokolonni suunas keskmist sõrme näitamas Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

Tee ääres olnud jäädvustasid naise tegevuse ja fotod temast hakkasid levima sotsiaalmeedias, kus teda julge sammu eest agaralt kiideti. Samuti jagas Briskman temast tehtud fotot oma Facebooki leheküljel.

Julie Briskman töötas ehitusfirmas Akima LLC turundusosakonnas. Firma juhid teatasid talle, et ta käitus avalikkuses ebameeldivalt ja USA presidenti solvavalt ning selle tõttu ei saa nad temaga töösuhet jätkata.

Briskmani teatel vallandati ta kolm päeva pärast kuulsaks saanud foto tegemist.

Rahvusvahelise meedia andmetel teeb ehitusfirma LLC töid nii USA valitsusele kui sõjaväele ja seega ei saa nad lubada, et nende töötajad presidenti halvustab. 

Julie Briskmani sõnul ei saa sotsialmeedia kontodel olla roppusi, ebaviisakusi, sõimu ja muud sarnast, kuid ta ei saa aru, miks liigitatakse selle alla ka keskmise sõrme näitamine, sest seda žesti kasutavad tuhanded inimesed igapäevaselt. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles