Chrissy Teigein jättis teenindajale hiigelsuure jootraha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen
Chrissy Teigen Foto: Craig Barritt/AFP

31-aastane modell Chrissy Teigen on eriti lahke ja heldekäeline. Seda tõestab fakt, et naine jättis müstilise summa teenindajale jootrahaks. 

Dayton Daily Newsi andmetel sõitis Chrissy hiljuti õhtusöögile Ohios asuvasse liharestorani Outback Steakhouse, jättes kohalikule ettekandjale  Mikayla Scotsile 1000 dollarit. 
Teenindaja rääkis väljaandele, kuidas ta oli terve õhtu olnud närvis, kuna tegemist on ikkagi superstaariga! «Ma olin nii närvis, arvates, et teen midagi valesti,» ütles Mikayla.

Chrissy tuli õhtustama koos tütre Luna ja väikese seltskonnaga ja tellis klaasi Pinot Grigio´t, krõbedast kanavõileiba ja valikut eelroogadest, kaasa arvatud oma lemmikut, Bloomini sibulat.

Õhtusöögi lõpus avastas teenindaja, et Chrissy on jätnud talle jootraha 1000 dollarit! Selle jagas õnnelik teenindaja kolleegidele ning lubas ära parandada enda auto. 
Christine Diane Teigen on  Ameerika modell, kes tegi oma debüüdi aastal 2010, poseerides ajakirjas Sports Illustrated Swimsuit. 
Chrissy Teigen on teada kui rn´b laulja John Legendi abikaasa. Peres kasvab aastane tütreke Luna Simone.
 

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen Foto: Scanpix


 

"Do lark" - @monicarosestyle @eosborne_makeup @haircraigmarsden @off____white

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles