Briti tuntud näitlejanna abiellub kurikuulsa vangi Charles Bronsoniga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Williamson
Paula Williamson Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Briti tuntud näitlejanna Paula Williamson, keda teatakse eelkõige seriaalidest «Emmerdale» ja «Coronation Street», abiellub kurikuulsa röövli, eluks ajaks trellide taha mõistetud Charles Bronsoniga.

Briti meedia teatel pannakse 37-aastane Paula Williamson ja 64-aastane Charles Bronson, sünninimega Michael Gordon Peterson, vanglas paari 14. novembril.

Charles Bronson (keskel)
Charles Bronson (keskel) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Paar on koos olnud neli aastat ning suhelnud kirja teel, telefonitsi ja vangla külastusaegadel.

Williamsoni sõnul teeb ta kõik, et ta Bronson saaks uuesti kohtu ette astuda ja kohus määraks talle tingimisi karistuse.

Bronson on Ühendkuningriigi üks kuulsamaid vange, kelle kuritegelik tee algas juba 1974. aastal.  Ta on kohtu poolt mõistetud süüdi röövides, relvaga ähvardamistes, väljapressimistes, ebaseaduslikes vangistamistes ja vägivallatsemises, saades lõpuks eluaegse vangistuse.

Bronson on mitmel korral öelnud, et kui tal niiöelda hoog peale tuleb, siis ei suuda ta oma käitumist kontrollida ja ta ei ole just hea kaaslane.

Lisaks vanglale on Bronson mõne aja olnud psühhiaatriahaiglates ravil.

Bronson on Ühendkuningriigis nii kuulus, et temast on kirjutatud mitu raamatut, tehtud dokumentaalfilme ja ka üks mängufilm «Bronson», mille peaosas on Tom Hardy.

Williamsoni ja Bransoni suhe sai alguse, kui naine kirjutas mehele vanglasse, olles varem tutuvunud tema elulooga.

Paari abiellumine leiab aset Lääne-Yorkshire’is Wakefieldi range režiimiga meestevangla ülekuulamistoas, kus abielu tunnistajateks ja pulmakülalisteks on vanglaametnikud.

Näitlejanna sõnul saab ta pärast laulatust oma mehega mõnda aega üksinda olla, kuid tegelik pulmapidu toimub väljapool vanglamüüre, kus ta mees kahjuks osaleda ei saa.

Paula Williamson
Paula Williamson Foto: DARU/RUSHEN / BACKGRID/Scanpix

Williamsoni ja Bronsoni kihlusteade tekitas Ühendkuningriigis kriitikat ja paljud küsisid, et kas kaks kuulsat inimest tahavad selle sammuga veelgi kuulsust koguda, sest miks peaks üks heal järjel ja tuntud naisstaar abielluma eluaegset karistust kandva kurjategijaga.

Williamson on mitmel korral rõhutanud, et ta kallim on vanglas olles täiesti muutunud ega ole vägivaldne.

Williamsoni pere arvates ei suuda Bransoni sugune vägivallatseja muutuda ja nad ei soovi osaleda vanglas toimuval laulatusel.

«Mu ema ja teised pereliikmed muretsevad, et mu kihlatul on natuke halb maine. Samas nad teavad, et ma ei jäta meest, keda armastan,» sõnas Williamson mõni aeg tagasi.

Williamson käivitas kampaania, et ta tulevane abikaasa vabadusse pääseks. Teada on, et Bronson on Wakefieldi vanglas üksikkongis ja pääseb teiste vangide seltsi väga harva, kuna teda peetakse ohtlikuks.

«Ta on ööpäevas üksinda 22 tundi ja kaks tundi saab olla kas üksinda väljas või siis koos teistega. See on kohutav, kuna ta on täiesti muutunud inimene,» teatas näitlejanna.

Williamsoni sõnul teeb ta kõik, et mees trellide tagant pääseks, neil ühised lapsed ja kodu oleks.

Paula Williamson
Paula Williamson Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles