Kevadkuumust südames krutib Wild at Heart ft. Ott Lepland

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadkuumust südames krutib Wild at Heart ft. Ott Lepland
Kevadkuumust südames krutib Wild at Heart ft. Ott Lepland Foto: Club Atlantis
Sel reedel toimub Club Atlantises Wild at Heart ft. Ott Lepland live, kus puldis kruvib peo tuurid üles DJ Ivo Ukris ja energiat annab Red Bull.
Wild at Heart läheb üle uuele dimensioonile - sel reedel peetakse Club Atlantises pidu, mis toob lavale noore ja särava, mitmeid auhindu pälvinud Eesti superstaar 2010 - Ott Leplandi, pulti tuntud ja teada DJ Ivo Ukrise ja tantsijate südamesse metsiku energialaengu Red Bullilt. Tule ja koge, et moto:"The whole world is Wild at Heart and crazy on top," vastab enam kui tõele.
 
Laupäeval aga Checkpoint Heaven ja DJ Raul Rooma - mitte midagi ei nõuta, ei passi, ei viisat, et pääseda taevalikult kuumale peole. Kuna ilmad on taas jahedad, ei jäägi muud üle kui kevadkuumust südames üles kruttida. Club Atlantises saad osa nii sellest kui paljust muust seikluslikult, mida ei ole võimalik kunagi ette prognoosida.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles