Galerii: Uue Sushi Cat'i avamine

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eksmissist ettevõtja Evelyn Mikomägi tutvustas oma populaarse Sushi Cat’i pesakonna esimest järglast. Uhiuut kalamaiast sushikiisut saab oma silmaga näha ja paitama minna Tartu mnt 47 - Keskturu bussi-trammipeatuse juures.  
 


Sushi Cat valiti tänavu Hea Teeninduse Kuu ja Kiida teenindajat! kampaania raames 2011. aasta enim kiidetud Eesti ettevõtete ja teenindusasutuste hulka, olles ainsaks sushirestoraniks TOP100 ettevõtete seas.

Aktiivse kiisuna propageerib Sushi Cat ka sotsiaalset ettevõtlust toetades nooteprojekte, kodutuid loomi ning tehes koostööd Unicefi ja Punase Ristiga.

«Meie jaoks ei ole tegemist tavapärase sushirestoraniga, vaid sooviga arendada Eesti teeninduskultuuri, pakkuda tervislikku ja maitsvat toitu mõistliku hinnaga ning püüda anda oma panus Eesti ühiskonna arengusse, aga mitte ainult - näiteks hiljuti kogusime komplektiga Rescue Cat 400 eurot Jaapani maavärinas kannatanute toeks,» selgitab Sushi Cati asutaja ja brändijuht Evelyn Mikomägi.

«Uue koha avamine on suur samm edasi unistuse ja visiooni suunas, et Sushi Cat'ist saaks ühel päeval edukas ja tuntud Eesti ekspordiartikkel,» avaldab Mikomägi ambitsioonikaid tulevikuplaane.  

Mikomägi sõnul loodi uus Sushi Cat klientide tungival soovil, millest innustust saanuna avati esimene frantsiis, mida juhivad ettevõtte kaks staazikamat kiisu-emmet - jurist Maarja «Kass» Tosso ja Jaapanis elanud-õppinud kokapaberitega Maria Lilje.

«Suure Jaapani entusiastina käin Tokyos paar korda aastas inspiratsiooni ammutamas ning võin julgelt öelda, et Sushi Cat edastab Jaapani popkultuuri vägagi autentselt ja unikaalselt ning võidaks kindlasti ka sealkandi inimeste südameid,» kiidab jaapani keelt kõnelev Lilje Sushi Cat’i potentsiaali.
 

Sushi Cat’i eesmärk on pakkuda hinna-kvaliteedi head suhet, kõhtutäitvat sushit ning sõbralikku ja nooruslikku atmosfääri, kus kõik külalised tunnevad end vabalt ning teretulnuna.

Ligi kaks ja pool aastat tagasi asutatud originaal-Sushi Cat, Pärnu mnt ja Roosikrantsi nurgal, on pannud aluse teistsugusele lähenemisele sushile, tutvustades lisaväärtusena värvikat Jaapani popkultuuri ning lihtsust komplektide valikul.

Sushi Cat’i kontsepti täiendatakse ja uuendatakse pidevalt ning menüüst leiab aastaringselt erinevaid temaatilisi pakkumisi, näiteks kooli alguse puhul School Cat, jalgpalli hooajal Soccer Cat, talveilmadel Ice Cat ja euro kasutuselevõtu tähistamiseks Euro Cat.

Kärmed kiisukõrvadega tüdrukud meisterdavad kliendi silme all värsket sushit nii kohapeal nautimiseks, kaasaostuks kui ka cateringi üritusteks.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles