Taskus näidatakse ilu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tasku.
Tartu Tasku. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel laupäeval, 7. mail toimub Tartu Tasku keskuse esimese korruse aatriumis ilupäev, mis keskendub looduskosmeetikale ja tervisele.

Tasku turundusjuhi Kristel Tanniku teatel saab üritusel tutvuda looduskosmeetikatoodetega ja kõigil on kohapeal võimalik valmistada ise õpitubades ilutooteid.

Õpitubade ühe eestvedaja, Jume Organica juhi Christina Treieri kinnitusel soovitakse ilupäeva raames ärgitada inimesi rohkem mõtlema sellele, mida igapäevaselt oma nahale pannakse.

“Ökoloogilise käsitöökosmeetika eelis on kindlasti tema looduslikkus ja tervislikkus,” ütles Treier. “Miks kiusata nahka kemikaalidega, mida leidub enamikus kosmeetikatoodetes, kui koduste vahenditega on väga lihtsalt võimalik valmistada näiteks efektiivselt toimiv kehakoorija või -õli. Enda valmistatud toote saab iga osaleja koju kaasa viia ja seda kohe kasutama hakata.”

Laupäevasel ilupäeval ootab külastajaid ühtekokku 13 õpituba, kus peale ilutoodete valmistamise tutvustatakse mitmesuguseid loodusliku kehahoolduse viise, samuti jagatakse kasulikke näpunäiteid ja nippe.

Õpitubade ja looduskosmeetikatoodetega tutvumise kõrval võib proovida massaažitoole, kogeda kätehooldust koos massaažiga, valmistada smuutisid või lasta endale teha looduskosmeetikaga näomeiki.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles