Lounge Butterfly märgiti ära kõrgelt hinnatud erialaajakirjas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly Lounge`i avamispidu Tallinnas.
Butterfly Lounge`i avamispidu Tallinnas. Foto: Tõnu Kruusimäe

Enam kui 40 aastat ilmunud erialaajakiri Drinks International hindas Tallinna vanalinnas asuva lounge Butterfly Baltikumi mastaabis auväärse teise koha vääriliseks.

Ajakiri tutvustab äsja ilmunud numbris jooksvalt Läti, Leedu ja Eesti kokteilikultuuri ning hindab Eesti kontekstis Butterfly’d ainsa märkimisväärse joogikohana. Ühtlasi intervjueeritakse põgusalt üht omanikku Kristo Tomingast.

 
Kirjutises märgitakse ära kokteilivalmistamise tõusvad trendid, sh värskete komponentide kasutamise. Samuti nimetatakse siinseid baarmenide võistlusi, mis aitavad joogikultuurile palju kaasa. Lisaks tuuakse ära kohalik eripära - nimelt kipub siinmail elav klient vältima traditsioonilisi hotellide lobby baare ja eelistab elava muusikaga klubilaadseid kogunemiskohti. Väärtust lisavad ilmselt hea toidu- ja joogivalik.

 
Tallinnas Aia tänaval paikneva lounge Butterfly avamine toimus möödunud aasta oktoobris olles inspireeritud Absoluti uusimast disainipudelist – Absolut Glimmerist, mille esmaesitlus sealsamas ka toimus.

Kokteilibaari menüüs on üle 40 joogi, mille valmistamiseks kasutatakse peamiselt Pernod Ricard Estonia tooteportfelli kuuluvaid tuntud alkoholibrände nagu Absolut, Havana Club, Malibu, Beefeater jt.
 

Butterfly omanikud ja eestvedajad on Heinar Õispuu ja Kristo Tomingas - arvukalt kohalikke ning rahvusvahelisi võistlusi (Eesti meistrivõistlused 2008, Allworld Open Cup 2009 Hong Kongis, Golden Cup 2010 Tais jne) võitnud tippbaarmenid, kes osalevad aktiivselt Eesti Baarmenide Assotsiatsiooni (ESA) töös.

 
Eraldi väärib esile tõstmist asjaolu, et mõlemad professionaalid on lounge`i  teenindustööga seotud igapäevaselt, luues seeläbi rahvusvahelisel kõrgtasemel kliendikogemuse.

Täna valmistuvad Kristo Tomingas ja Heinar Õispuu võistluseks All World Open Cup 2011, mis toimub Hong Kongis.

 

Kiika pildigaleriid Lounge Butterfly avapeost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles