Hot-dogi kioskit röövida üritanud mees tulistas end kogemata peenisesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hot-dog
Hot-dog Foto: Wikipedia.org

USAs Chicagos üritas noor mees röövida hot-dogi kioskit, kuid tulistas röövi ajal end kogemata peenisesse.

Politsei teatel viidi 19-aastane Terrior Pouncey haiglasse, kus ta on politseivalve all ja selle tõttu ei osalenud ta Leightoni kriminaalkohtu istungil, kus tema juhtumit käsitleti, edastab ktvu.com.  

Kohtunik Stephanie Miller teatas, et Pouncey ei pääse kautsjoni vastu vabadusse, vaid pärast haiglat viiakse ta eeluurimisvanglasse.

«Pouncey üritas halloween’i ajal kell 6.00 hommikul röövida hot-dogi kioskit, kasutades selleks püstolit, kuid tulistas end kogemata peenisesse. Röövel suunas relva kahe töötaja suunas ja nõudis kassas olnud raha, pannes relva 39-aastase töötaja pea vastu,» teatas prokurör Erin Antoinetti kohtus.

Võiga anumat tõstnud töötaja teatas teistele, et kioskis on röövel ja ta nõuab raha. Nad panid nii kassas olnud raha kui enda raha letile, kust röövel üritas seda kokku krabada. Kuid samas olnud võianum läks ümber, tuues kaasa selle, et raha kukkus maha.

Pouncey asus seda kokku korjama, pannes selleks ajaks relva vöö vahele, kus see ta liigutuste peale lahti läks ja ta peenisesse kuuli sai.

Vigastatud röövija sai aru, et kogu raha ta kokku korjata ei jõua ning ta üritas põgeneda. Seda märkas üks töötajatest ja jooksis talle järele. Pouncey jõudis joosta paari maja kaugusele, kus ta vigastuse tõttu minestas.

Juhtum jäi turvakaamera salvestistele ja politseil oli lihtne meest tabada.

Politsei teatel õnnestus Pounceyl kaasa viia kahe mehe rahakotid ja need tagastati omanikele.  

Juhtumi uurimine jätkub ja veel ei ole teada,  millise karistuse kohus röövlile määrab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles