Kohtus naisepeksus süüdi mõistetud Andrus Värnik sõlmis Vahur Kersnaga tulusa lepingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik viskas 2005. aasta MMil oda 87,17 ja krooniti Andreas Thorkildseni ja Sergei Makarovi ees maailmameistriks.
Andrus Värnik viskas 2005. aasta MMil oda 87,17 ja krooniti Andreas Thorkildseni ja Sergei Makarovi ees maailmameistriks. Foto: Toomas Huik

Mitugi kirjastust on hitti haistes endist odaviskajat Andrus Värnikut (49) juba pikka aega moosinud, ent pärast glamuuriaastaid sügavasse auku kukkunud odaviskaja leidis, et aeg vaimseks striptiisiks on küps alles nüüd, kui tema elu ja saatus vormub raamatuks teleajakirjaniku, kahe menuka elulooraamatu autori Vahur Kersna (55) käe all. Miks just Kersna?

Vahur ütleb: «Loodetavasti aitab raamat tõmmata Andrusel jämeda joone alla oma elu esimesele, pehmelt öeldes seiklusrikkale, poolele ning siirduda teise, väärikasse ja küpsesse ajajärku.»

Lepingust, mille mehed sõlmisid, näeme, et Värniku osaks jääb oma loo aus ärarääkimine ja Kersna õlgadele kõik ülejäänu.

Refereeritud Kroonikast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles