Mart Juur: Aleksandr Šeps, seda nime kuulen loodetavasti viimast korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps Foto: Instagram

Raamatute edetabelis oli Mart Juure jaoks sel korral nii häid kui halbu üllatusi ja eriti terava nähvaka sai temalt Vene staarnõid Aleksandr Šeps.

Tabelist leiab Juure sõnul näiteks Ivo Linna raamatu «Suur loterii», kus muusik räägib oma lemmiklugudest ja kuidas need sündisid ning Virginia Woolfi teos «Kirjutamata romaan ja teisi jutte», vahendab ERR.

«Lugesin suur huviga Voldemar Kuslapi raamatut «Jalutuskäigud Eesti kalmistutel», sest kalmistud ei ole mõistagi ainult viimsed puhkepaigad, vaid ka pargid, looduslikud keskkonnad ja kultuuriloo mälestised,» selgitas kirjandusminister ja lisas, et Kuslap on jalutanud paljudel kalmistutel ja otsinud üles Eesti ajalooliste isikute hauad. 

Esimeselt kohalt leiab Aleksander Šepsi esoteerikateose «Meedium: otsides elu mõtet». «Loodetavasti kuulen viimast korda seda nime,» kommenteeris Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles