Endine lapsstaar Corey Feldman avalikustas mehe nime, kes teda 80ndatel pilastas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corey Feldman
Corey Feldman Foto: Xposure / Scanpix

Endine lapsstaar Corey Feldman on juba ammu rääkinud, et teda kasutati lapsena Hollywoodis seksuaalselt ära mitme inimese poolt. Täna avalikustas ta saates «The Dr. Oz Show» ühe inimese identiteedi.

Feldmani sõnul pilastas teda 1980ndatel, kui ta oli Hollywoodis tuntud lapsstaar, näitleja John Grissom.

Grissom mängis 80ndate filmides «License to Drive» ja «Dream a Little Dream», milles mõlemas tegi kaasa ka Feldman.

Feldman on aastaid väitnud, et ta oli Hollywoodi pedofiilide võrgustiku ohver. Ta tahtis Grissomi nime mainida oma 2013. aasta elulooraamatus «Coreyography», kuid advokaadid keelasid selle. «Me pidime nimed ära muutma. Mu advokaadid käskisid need ära muuta. Nad andsid mulle valida kolme-nelja varjunime vahel, mida raamatus kasutada, ja ma valisin selle, mis oli tema nimega kõige sarnasem,» seletas Feldmani. Feldmani sõnul kasutas ta oma raamatus John Grissomi asemel nime Ron Crimson.

Feldmani sõnul kasutas teda ära ka endine talendimanager ja süüdimõistetud seksuaalkurjategija Marty Weiss. Feldman ütles, et ta avalikustab ülejäänud viis nime kohe, kui ta saab vajaliku juriidilise kaitse.

Feldman väitis 2011. aastal, et pedofiilide ohvriks langes ka tema hea sõber Corey Haim, kes oli samuti tuntud 80ndate lapsstaar. Haim sooritas 38-aastaselt enesetapu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles