Aune Past presidendi pääsemisest Forbesi edetabelisse: see, et meid üldse teatakse, on ikka supertulemus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: VPK / Facebook

Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid pääses esimese eestlasena Forbesi mõjukamate naiste edetabelisse. 

Suhtekorraldusekspert Aune Past leiab, et tegu on suurepärase tulemusega, mis võiks igat eestlast inspireerida.

«Ma arvan, et see tähendab meile endale kõige rohkem. Me ise katsume siis kabedamini kõndida ja teame, et ahhaa, meie president on maailmas tunnustatud, me ise oleme samast riigist. Ja võibolla me siis kõik üritame väljapool olla paremad Eesti saadikud ja kodus teha oma igapäevatööd nii, et see leiaks tunnustust,» rääkis Past «Seitsmestele».

«See, et meid üldse teatakse, on ikka supertulemus. See, et meie president on ära mainitud, ei ole niisama kingitus. Sa ei saa ju osta sinna kohta,» lisas Past.

Forbes põhjendas valikut sellega, et Kaljulaid juhib tillukeses Eestis digitaalrevolutiooni ja levitab neid ideid ka Euroopas.

«Kui teatakse, et see on Eesti president, teeb see kergemaks meie noorte teadlaste elu, meie ideede leviku, meie start up'ide leviku. Maa maine aitab tegelikult meil teistelgi aeg-ajalt uksi lahti teha,» rõhutas Past.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles