Telefonimäng: miks jätsid ERRi nõukogu pöördumise allkirjata Priit Kuusk, Astrid Kannel ja Margus Saar? (3)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Saar, Astrid Kannel ja Priit Kuusk
Margus Saar, Astrid Kannel ja Priit Kuusk Foto: Elu24 fotomontaaž

Seoses segaste aegadega ERRis ning legendaarse «Aktuaalse kaamera» uudisteankru Kadri Hinrikuse koondamisega saatis tosin töötajat nõukogule kirja. Teadmata põhjustel jätsid oma nime kirjutamata Priit Kuusk, Astrid Kannel ja Margus Saar. 

Astrid Kannel vastab Elu24-le soovituse ja kõne katkestusega: «Ma ei kommenteeri teemat mitte kuidagi, küsige Monika Tamla-Keldri käest.» 

Helistame Monikale, et uurida, kas oskab ta Astrid Kandle eest midagi kosta. «Mina ei oska teiste eest kommenteerida ega nende mõtteid jagada,» annab ta vastuse. Miks Kannel soovitab Tamla poole antud küsimuses pöörduda, ta kommenteerida ei oska ja vastab järgmistele küsimustele ohates: «Ei kinnita ega lükka ma midagi ümber.»

Avalduse samuti allkirjastamata jätnud Margus Saare töönumbrile vastab taas Monika Tamla-Kelder, kes ka Marguse eest kosta ei oska. Proovime taas Margus Saart ennast tabada, sel korral tema isiklikult telefoninumbrilt. Korduvatele kõnedele mees ei vasta. 

Viimaseks jääb üle veel helistada Priit Kuusele, kes samuti jättis nõukogule saadetavale kirjale oma allkirja panemata. Priit vastab viisakalt ja kindlameelselt: «Vabandan, aga olen otsustanud, et ma ei kommenteeri mitte üheski küsimuses AK siseelu.»

Oma nime kirjutasid nõukogule saadetud pöördumisele: Monika Tamla-Kelder, Anne Raiste, Tiina Jaakson, Siiri Ottender-Paasma, Maiken Hass, Mare Taimre, Verner Vilgas, Kristiina Mõttus, Silvia Sool, Marju Kaasik, Liivia Innos ja Priit Rajalo. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles