Väidetavalt seksis patoloog surnud mehega ja jäi rasedaks (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnukeha
Surnukeha Foto: Panther Media/Scanpix

USAs Missouris jäi kohtumeditsiini patoloogina töötanud naine väidetavalt laibaga seksides rasedaks, politsei arreteeris naise ning talle esitati süüdistus laibapilastamises ja nekrofiilias.

USA meedia teatel esitati 36-aastasele Jennifer Burrowsile, kes oli Jacksoni maakonna patoloog, süüdistus laipadega seksimises kahe aasta jooksul.

Naine sünnitas oma poja 7. jaanuaril 2016. DNA-test näitas, et lapse isa on mees, kes suri 2015. aasta kevadel autoõnnetuses ja  Burrows pidi ta laipa lahkama.

Politsei teatel oli hukkunud mees 57-aastane Texasest pärit veterinaar, kes kaotas elu Missouris ja selle tõttu viidi ta laip Jacksoni maakonna patoloogidele.

Uurimine näitas, et patoloogil oli nekrofiilseid kalduvusi ja ta seksis rohkem kui 60 mehelaibaga, meeste vanus jäi 17 ja 70 eluaasta vahele. Burrows ei tundnud ühtegi neist meestest, kelle laibaga ta seksis. Ka ei kohtunud ta meestega nende eluajal.

Missouri Kansas City politseijuhi Darryl Forte sõnul ei olnud ta oma pika korrakaitsjakarjääri jooksul varem sellise õõvastava juhtumiga kokku puutunud.

Krimiuurijate sõnul on kummaline, et naine sai surnud mehest rasedaks jääda, kuid oletatakse, et sperma oli mõnda aega pärast mehe surma elujõuline ja naine kasutas seda enda rasestamiseks.

Psühholoogiline uuring näitas, et Burrowsil on vaimse tervise häireid ja ta tunneb suurt tõmmed laipade suhtes. Talle pandi diagnoos, et ta on nekrofiil.

Jacksoni maakonna võimude sõnul ei olnud neil alust Burrowsi tööalastes oskustes kahelda, sest ta lõpetas Kansase ülikooli arstiteaduskonna edukalt ja õppis edasi.

Burrowsi juhtumi käsitlemine kohtus lükati edasi selle aastani. Nüüd leiti, et endine patoloog on vaimselt haige ja ta võidakse süüdimatuks tunnistada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles