Kes kirjutas alla, kes mitte: need «Aktuaalse kaamera» töötajad esitasid ERRi nõukogule kaebuse (2)

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktuaalne kaamera
Aktuaalne kaamera Foto: Kairit Leibold/ERR

Seoses segaste aegadega ERRis ning legendaarse «Aktuaalse kaamera» uudisteankru Kadri Hinrikuse koondamisega saatis tosin töötajat nõukogule kirja.

Oma nime on pöördumise alla pannud Monika Tamla-Kelder, Anne Raiste, Tiina Jaakson, Siiri Ottender-Paasma, Maiken Hass, Mare Taimre, Verner Vilgas, Kristiina Mõttus, Silvia Sool, Marju Kaasik, Liivia Innos ja Priit Rajalo, kirjutab Eesti Ekspress

Kuna mainitud nimekirjast puuduvad nimed nagu Priit Kuusk, Astrid Kannel ja Margus Saar, võib arvata, et nemad kaebust esitanud ei ole. 

Paar nädalat tagasi lahvatas skandaal ERRi ja seal töötavate ümber, kui tuli avalikuks, et lahkub «AK» kauaaegne telediktor Kadri Hinrikus. «Soovisime Kadri Hinrikuse töö jätkumist tele-ekraanil, kus tal oleks oma pikaaegse kogemusega palju ära teha. Meie pakkumise järgi oli tal võimalus valida uudistetoimetuses endale sobiv roll senise ankruameti asemele. Praeguseks oleme paraku saanud tema eitava vastuse,» kommenteeris teleuudiste juht Liisu Lass Menule eelmise nädala alguses.

Pärast Hinrikuse «vallandamisuudist» asusid mitmed ERRis töötanud inimesed Rahvusringhäälingu pihta kriitikanooli laskma, väites, et neid on seal ebaprofessionaalselt halvasti koheldud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles