Fotod: Vabaduse väljakul maha lastud mees uitas aasta algul paljalt Riigikogu ees (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Käärmann Riigikogu ees
Jaanus Käärmann Riigikogu ees Foto: jaanuskaarmann.wixsite.com

Teisipäeval Vabaduse väljakul maha lastud Jaanus Käärmanni kummaline käitumine algas juba palju varem, kirjutab portaal Limon.

Käärmann sattus uudistesse tänavu aprillis, kui Vabaduse väljakul peeti Eesti veteranide auks kontserti. Jaanus Käärmann viibis sealsamas lähedal - ta kõndis Toompeale ihualasti, kandes kaasas sinist treeningpalli. Lugeja saatis portaalile Limon sellest foto. 

Jaanus poseeris Riigikogu hoone juures alastifotodel, mis on üles riputatud SIIA

Jaanus Käärmann Riigikogu ees
Jaanus Käärmann Riigikogu ees Foto: jaanuskaarmann.wixsite.com

Jaanus jagas alastipilte samal päeval Facebookis, kirjutades alla: «Tunnen end parlamendis kaunina.» 

Limon märgib, et kahjuks ei reageerinud toona keegi mehe veidrale käitumisele. Hiljuti jagas Käärmann Facebookis väga kummalist pilti, millel sai taas näha sinist treeningpalli. 

Käärmann Toompeal 
Käärmann Toompeal Foto: Фото читателя Limon.ee

Jaanuse sotsiaalmeedia viimastest postitustest võib välja lugeda, et mees nägi enda ümber vandenõusid. Näiteks kirjutas ta, et USA suudab jälgida igat meie liigutust, kasutades satelliite ja mikrolaineid, wifit ning valguse lainepikkust. Oktoobrist alates on ta sotsiaalmeediasse postitanud eesti- ja ingliskeelseid krüptilisi sõnumeid. Ööl vastu tänast kirjutas ta oma Facebooki seinale: «Me and my family dead. Please make it count.» (Mina ja mu perekond oleme surnud. Tehke, et see loeks.) Põhja ringkonnaprokuratuuri hinnangul on põhjust arvata, et Käärmanni käitumise põhjustas tema ebastabiilne vaimne seisnud. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles