Abiellu sunnitud nooruke pruut tahtis mürgitada meest, kuid tappis kogemata 15 sugulast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasia Bibi
Aasia Bibi Foto: Caters News Agency / Scanpix

Sundabielusse sunnitud noor naine sai mõrvasüüdistuse, kuna ta mürgitas ära piima, mille kavatses sisse joota oma abikaasale, kuid tappis seeläbi vähemalt 15 sugulast.

21-aastane Aasia Bibi abiellus enda tahte vastaselt septembris 25-aastase Amjad Akramiga, kirjutab The Independent. Kaks päeva pärast abiellumist üritas Bibi oma vanematekoju põgeneda, kuid nad viisid ta mehe juurde tagasi.

Bibi mürgitas seejärel väidetavalt klaasi piima, et abikaasat tappa. Mees keeldus seda joomast ning ämm kasutas piima joogi tegemiseks, mida pakkus 27 pereliikmele. Kokku suri 15 inimest ning 12 on jätkuvalt kriitilises seisus haiglas.

«Aasia sunniti tema tahte vastaselt abielluma Amjadiga,» selgitas kohalik politseiametnik. «Ta oli õnnetu ning tuli paar päeva pärast pulmi vanematekoju tagasi, kuid perekond viis ta väevõimuga mehe pere juurde tagasi. Aasia soovis kätte maksta ja tema väidetav armuke Shahid Lashari varustas teda mürgiga, mille Aasia pani piima sisse. Aasia abikaasa aga ei joonud seda piima ning ämm kasutas seda jogurtijoogi lassi tegemiseks.»

Kohaliku meedia teatel olevat Bibi alguses väitnud, et piima mürgitas sellesse kukkunud sisalik. Bibi eitas ajakirjanikega rääkides oma süüd, väites, et armuke andis talle mürgi, kuid ta ei kasutanud seda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles