Briti ema pidas joobes võõrast oma pojaks ja pani ta magama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Campfield
Marc Campfield Foto: facebook.com

Ühendkuningriigis Surreys Kingsley Commonis pidas ema Juliet Jarvis möödunud pühapäeva varahommikul majja sisenenud halloween’i kostüümis  võõrast joobes meest oma pojaks ja pani ta vabasse voodisse magama.

Inglanna ei saanud koljut meenutava näomaalingu tõttu aru, et see mees ei ole tema poeg Stewart Jarvis, edastab The Sun.

Lisaks oli mees väga viisakas ja tänas talle antud padja eest.

Stewart Jarvise asemel sattus Jarviste majja 29-aastane Marc Campfield, kes oli varem pidutsenud Farnhami ühes klubis. Ta jäi seal magama, kuid siis ärkas, lahkus ja jõudis Kingsley Commonisse. Hiljem ilmnes, et ta elab sellest paigast kuue kilomeetri kaugusel Bordonis.

Julieti abikaasa Cliff oli üllatunud, kui leidis hommikul maja teise korruse vabast toast alasti võõra mehe magamast.

Marc Campfield sai aru, et asi on täbar ja ta on võõras majas ning ta üritas oma nahka päästa. Ta kuulis, et perel on poeg Stewart ja ta teatas, et on Stewarti sõber.

Kuid ta vale paljastus kiiresti, sest Juliet tegi temast nutitelefoniga pildi ja saatis selle oma pojale Stewartile, kes eitas et seda meest tunneb.

Sellises olukorras oleks enamik inimesi võõra välja visanud, kuid Juliet ja ta mees nägid juhtunut naljakana. Nad laenasid sissetungijale oma poja riideid, kuna Campfieldi enda riided olid mudased ja ta ei saanud alasti koju minna. 

Marc Campfield teatas hiljem Facebookis, et ta sattus pärast pidu väga kenade inimeste koju, kes olid ta olukorra suhtes mõistvad ja ta tänab neid. 

Marc Campfield
Marc Campfield Foto: facebook.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles