Palju maksis «Terevisiooni» ja «Ringvaate» superstuudio? (2)

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR

Aasta alguses sai «Aktuaalne kaamera» endale uue, hinnanguliselt ligi 10 miljonit eurot maksva stuudio. Sel nädalal startisid uutest stuudiotest ETV saated «Ringvaade» ja «Terevisioon». Kui palju ühendstuudio kokku maksma läks ning kes on uue lahenduse taga? 

Tegemist on multifunktsionaalse kujundusega, kus vaid mõne liigutusega saab «Ringvaate» kujundusest hommikumagasini «Terevisioon» välimus. Kahel saatel on üks stuudio, kuid välimus on erinev.

Kas ERR-is toimuvad koondamised on uute lahenduste ja suurte kulutustega seotud?

Kirjutame esmalt uudistetoimetuse juhile Liisu Lassile, kes suunab ajakirjaniku küsimustega edasi Peep Kalani, kes on ERR-is tööl päevakajaliste saadete peatoimetajana. «Olen ametis 1. oktoobrist ja ei ole kursis uue stuudio maksumusega. Usun, et juhatuse liige Urmas Oru on pädev Sinu küsimusele vastama,» kirjutab Kala, kellelt uurisime ka uue stuudio kunstniku ning tehniliste lahenduste kohta. 

ERR-i juhatuse liiget Urmas Orut ei ole Elu24 ei meilitsi ega telefonitsi kahe päeva jooksul tabanud. 

Oktoobris tuli avalikuks uudis, et «Aktuaalse kaamera» kauaaegne telediktor Kadri Hinrikus koondati. Uudis avas ERRis Pandora laeka - lisaks mitmele ERRi endisele töötajale võtsid sotsiaalmeedias sõna ka mitmed meediategelased, kelle hinnangul algas Rahvusringhäälingus sellega suurem koondamiste laine. 

Kas töötajate arvu vähendamise taga võib olla kokkuhoid, mis on seotud suurte kulutustega uutele stuudiotele. Kes saab järgmisena hundipassi?

Tabatuks jäi ka ERR-i uus juht Erik Roose, kes jättis vastamata nii Elu24 e-kirjale, kui ka kõnele. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles