Bruce «Visa hing» Willisest sai halloween’iks tuntud kummitustüdruk

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Willis (vasakul) ja Stephen Eads
Bruce Willis (vasakul) ja Stephen Eads Foto: twitter.com

Näitleja Samuel Jackson osales möödunud nädalalõpul Philadelphias näitlejate halloween’i peol, kus ta kohtus paljude kolleegidega, kuid kõige enam üllatas teda Bruce Willise ja ta dublandi Stephen Eadsi riietus.

Jackson tegi Willisest ja ta kaaslasest režissöör M Night Shyamalani korraldatud peol foto, mille postitas sotsiaalmeediasse.

Samuel Jackson
Samuel Jackson Foto: Stephanie Schaerer/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

Jackson selgitas pildi juures, et nii temal kui veel mitmel kolleegil võttis aega, et tunda Willis ära, kuna näitleja kandis helesinist pitsidega kleiti, põlvikuid ja parukat.

Bruce Willis
Bruce Willis Foto: XLNY/Stella Pictures/Scanpix

Willis ja ta dublant Eads olid Grady kaksikõed režissöör Stanley Kubricki 1980. aasta menukast õudusfilmist «The Shining» (Hiilgus), kandes ühesuguseid kleite ja parukaid. Vürtsi lisas see, et mehed ei olnud oma habet ära ajanud ja olid kleidiga samas tooni lille parukale pannud.

Bruce Willis (vasakul) ja Stephen Eads
Bruce Willis (vasakul) ja Stephen Eads Foto: Twitter.com
Kaader filmist «Hiilgus»
Kaader filmist «Hiilgus» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Samuel Jacksoni arvates panid Willis ja ta kaaslane oma kostüümiga kümnesse.

Bruce Willis on tuntud eelkõige «Die Hard» (Visa hing) filmidest, mida on kokku viis. Ta kehastab neis New Yorgi politsenikku John McClane’i, kes on pidevalt valel ajal vales kohas  ning satub sekeldustesse, milles tal tuleb tegeleda mitut eri masti kurikaeltega.

«Visa hing» reklaamplakat
«Visa hing» reklaamplakat Foto: wikipedia.org

Filmis «Hiilgus» läheb kirjanik Jack Torrance koos oma perega Colorados asuvat mägihotelli valvama, et oma uue romaani jaoks materjali koguda. Ta poeg Danny ( Danny Lloyd) tunnetab hästi erinevate paikade energiaid ja poeg saab aru, et hotellis on toimunud midagi jubedat.

Kaader filmist «Hiilgus», pildil Jack Nicholson
Kaader filmist «Hiilgus», pildil Jack Nicholson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hotellis kummitavad endine majahoidja, ta naine ja nende kaksikud tütred, kes ajavad Jacki lõpuks hulluks ja ta hakkab oma pereliikmetele jahti pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles