Avame saladuselaeka: kuidas sai alguse nende eestlaste avalik tähelend?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Resenfeld, Liis Lass, Grete Klein, Carola Madis
Gerli Resenfeld, Liis Lass, Grete Klein, Carola Madis Foto: Facebook / Instagram

Eesti meediaorbiidile on lennanud erinevatel aegadel säravaid seltskonnategelasi. Millal ja kuidas on alguse saanud nende säravate kaasmaalaste avalik elu?

Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram / liislass

Liis Lass - Aasias resideeruva neiu tähelend sai alguse ligi 12 aastat tagasi, kui maarjamaa kaunitar osales mitmetel iludusvõistlustel, kus saavutas tublisid tulemusi. Liis oli üks poolfinalistidest võistlusel Miss Global Beauty Queen 2005 Xiangshanis Hiinas ning neljas printsess Miss Tourism Queen International võistlusel Changhshas Hiinas. 2006. aastal valisid meestele suunatud ajakirja FHM lugejad Liis Lassi «maailma seksikamaks naiseks».

Liis Lass
Liis Lass Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Sellega loomulikult Liisi tähelend ei piirdunud. Iludus on ringi liikunud oma kuulsuse redelil ka läbi meespartnerite. Näiteks aastal 2008 oli Lassi kaaslaseks praegu kinnisvaraturul tegutsev kunagine muusik ja kitarrist Elmar Liitmaa, kellega sai ka koos loomingut kirjutada.

Liis Lass ja Elmar Liitmaa
Liis Lass ja Elmar Liitmaa Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Nimelt on Liis kaasa aidanud mitmete hittide sünnil. Näiteks  laulis Rolf Junior (Roosalu) tuntuks loo «Maagiline päev». Tema ja Elmar Liitmaalugu «Üks teiseta» pälvis raadio Elmari aastahiti staatuse aastal 2009. Hetkel naudib Liis pereelu salapärase ärimehega, kellega kasvatatakse ühiselt 5 aastast tütrekest Liisi eelmisest abielust. 

Carola Madis
Carola Madis Foto: Indrek Kasesalu/ FHM

Carola Madis - on oma nime orbiidile toonud läbi isa Karl Madise, kes on laulnud end mitmete tuhandete inimeste südametesse.

Genka, Maris, Karl ja Carola Madis
Genka, Maris, Karl ja Carola Madis Foto: Instagram

Carola igapäevatöö on seni olnud seotud raadio- ja telemaailmaga ja kuigi ei ole neiu enda lauluandeid avaldanud, on Carola vastutanud mitmete muusikute loomingus sõnalise poole eest. Nii on läbi aegade kirjutanud Carola sõnu näiteks Janne Saarele, vennale Carl-Philip Madisele ja Karl Madisele. 

Hoidke alt! Staaritaevasse on lisandunud actionfilmis "Vasaku jala reede" debüüdi teinud komeet nimega Gerli Rosenfeld
Hoidke alt! Staaritaevasse on lisandunud actionfilmis "Vasaku jala reede" debüüdi teinud komeet nimega Gerli Rosenfeld Foto: facebook.com

Gerli Rosenfeld - on nime teinud näitlejana mitmes kodumaises hittfilmis. Silmapaistev etteaste oli Gerlil noortekomöödias «Vasaku jala reede.» Blondi kaunitari firmamärgiks on saanud paljastavad stseenid.

Grete Klein
Grete Klein Foto: Merit Pettai

Grete Klein - Instagrami ühe jälgitavama neiu ja maarjamaa kuulsama blondiini tähelend sai alguse ilmatüdruku ametit pidades. Pärast edukat karjääri ilmatüdrukuna, on Grete leidnud end muusikas ja näitlemises. Aastal 2010 andis Grete välja enda debüütalbumi «Armastusega» ja alates 2014. aastast võib brünetti iludust näha hittsarjas «Padjaklubi.»

Grete Klein
Grete Klein Foto: Kuvatõmmis TV3 videost

Lauri Pedaja - Staarjuuksuri tähelend sai alguse aastal 2007 kodumaise draamafilmi «Klass» ühe peaosalisena. 

Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: facebook
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles