Video: Las Vegase tulistamises ellu jäänud abielupaar hukkus autoõnnetuses (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis ja Lorraine Carver
Dennis ja Lorraine Carver Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Las Vegases kantrimuusikafestivalil leidis 1. oktoobril aset tulistamine, milles hukkus 58 ja sai vigastada üle 500 inimese.

Selle taga oli 64-aastane, kinnisvaraga jõukaks saanud Stephen Paddock, kes avas kontserdiala lähedase Mandalay Bay hotelli 32. korruse sviidist kantrimuusikasõprade pihta tule, edastab msn.com.

Stephen Paddocki hingele jäi 58 inimelu, lisaks sai vigastada üle 500 kontserdikülastaja.
Stephen Paddocki hingele jäi 58 inimelu, lisaks sai vigastada üle 500 kontserdikülastaja. Foto: AFP/Scanpix

Tulistamises ellujäänute seas olid ka Californiast Riverside’i maakonnast pärit Dennis ja Lorraine Carver, kes olid abielus.

Dennis ja Lorraine Carver
Dennis ja Lorraine Carver Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA meedia teatel kaotas Carverite abielupaar elu 16. oktoobril, kui nende masin sõitis vastu elupiirkonna metallaeda ja lahvatas põlema. Neil ei õnnestunud süttinud autost välja pääseda.

Muusikafestivalil kaitses Dennis Carver naist oma kehaga ja nad jooksid kuulide eest.

Paari 20-aastase tütre Brooke Carveri sõnul olid ta vanemad pärast vaevu eluga pääsemist veelgi rohkem teineteisele pühendunud.

Dennis ja Lorraine Carver olid abielus 22 aastat. 

Vandenõuteoreetikute arvates oli Carverite hukkumine kummaline ja see võis olla seotud asjaoluga, et nad jäid kantrimuusika festivali tulistamises ellu, olles samas tunnistajad, kes tuli kõrvaldada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles