Oandu looduskeskus ootab lahtiste uste päevale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oandu looduskeskuse väljapanek väärib uudistamist.
Oandu looduskeskuse väljapanek väärib uudistamist. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

RMK Oandu looduskeskus ootab 14. mail kell 10-16 kõiki huvilisi avatud uste päevale, kus saab tutvuda keskuses pakutavate võimalustega.

Tutvuda saab näitustega kõrvalhoones, õuealal ja looduskeskuses, looduskeskuse saalis näidatakse terve päeva jooksul loodusfilme, samuti Lahemaa rahvusparki tutvustavat slaidiprogrammi.

Avatud on kaks õpituba: mereranna õpitoas saab näha ja tundma õppida seda, mida rannas leida võib – merekarpe, kive, taimi ja palju muud. Kevadlillede õpituba annab ülevaate, millised meie kevadlilled on mürgised ja millised kõlbavad söögiks.

Huvilistel on võimalik juhendajaga minna retkele Oandu loodusrajale või võtte ette pärandkultuuri retk, samuti toimuvad merd ja mereranda tutvustavad käigud Altjal.

Üritus on kõigile tasuta.

Lahemaa Rahvuspargi 40. juubeli puhul viib terve tänavuse aasta jooksul tasuta Lahemaa metsabuss Rakverest huvilisi Lahemaal toimuvatele RMK loodusüritustele. Oandu lahtiste uste päevale ja matkadele väljub metsabuss Rakverest Aqua keskuse juurest parklast kell 10 ja tagasi Rakveresse Oandult kell 16.

Matkadele registreeruda ning bussile kohti broneerida saab veebilehel  või telefonil 6767010.

Alates 15. maist on kõik RMK teabepunktid üle Eesti, sealhulgas Oandus ja Palmses avatud külastajatele iga päev kell 10-18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles