Elu24 intervjuu: Ott Kiivikas paljastab šokeeriva võtte, millega meeskulturistid enda kehavorme suurendavad

Madis Sinivee
, foto- ja videoreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval toimusid Salme kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.

Ott Kiivikal läksid 19. Eesti fitnessi meistrivõistlused ootuspäraselt, sest koju läks ta taas kuldmedaliga. Elu24 reporter Madis Sinivee uuris meistrilt, kui palju kasutavad bikiinifitnessitarid ja meeskulturistid plastikat, et võistlusel paremad välja näha. «Arvatakse, et bikiinifitnessi ei ole võimalik harrastada ilma kunstrindadeta. Hea näide, minu õpilane Anita Muru on siin, ta on Euroopa absoluutne meister. Ütlen ausalt, temal ei ole kunstrindu,» kinnitab Kiivikas, et ilma kunstrindadeta on võimalik bikiinifitnessi teha. 

«Treenige kõigepealt keha, kui siis selgub, et ainus takistus on kohtunike poolt öeldu, et rinnad on väikesed, siis võib sellele mõelda,» nendib ta.

Ka meeskulturistidel on nipid, kuidas oma kehakurve suurendada: «Erinevatesse kehaosadesse süstitakse õli – seda igal pool maailmas.» 

Mida veel Kiivikas meile rääkis ning milline on tema arvates kõige ideaalsem rinnakorv naistel, vaata ja kuula meie videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles