Pöörane aktifoto! Tšellisti ja kolme lapse ema Silvia Ilvese ainsaks «kehakatteks» on tema truu instrument (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Vaieldamatult Eesti üks kaunimaid tšellomängijaid Silvia Ilves poseerib värskes ajakirjas Anne & Stiil ihualasti, ainsaks «kehakatteks» tema instrument. 

Konkreetne ja otsekohene Silvia võttis pähe juba 15-aastasena, et soovib abielluda enda unistuste printsiga, saada lapsi ja olla koos elu lõpuni. Isegi kui elu teeb vahel keerdkäike ja asjad ei lähe nii, nagu plaanitult, ei jää Silvia nukrutsema ja saab raskematel hetkedel toetust ja lohutust pere ja sõprade käest. 
Oma kehaga on Silvial head suhted, ilma et peaks eriliselt kontrollima, mida sisse süüa: «Olen tänini suur maiasmokk – kui hakata kaalu pärast muretsema ja dieeditama, võib tekkida vastupidine efekt.»
Silvia Ilves sai tuntuks talendisaates «Klassikatähed», kus saavutas teise koha. Samuti on naine olnud muusikaansamblis «Urban Symphony» ning teinud pisikese kõrvalosarolli ka kodumaises hittfilmis «Klassikokkutulek».
25-aastase Silvia aktifotost, mis on sündinud fotograaf Krõõt Tarkmeele silma läbi, õhkub kirge ja naiselikkust. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles