Video: jalgrattur näitas Trumpile keskmist sõrme

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur näitamas Donald Trumpile ja ta kaaskonnale keskmist sõrme
Jalgrattur näitamas Donald Trumpile ja ta kaaskonnale keskmist sõrme Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

USA president Donald Trump sai möödunud laupäeval Washingtoni lähedal üsna ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui üks jalgrattur ta autokolonni möödudes kesmist sõrme näitas.

Naine sõitis jalgrattaga teel, kuhu järsku pöörasid Trumpi golfiklubist väljunud autod ja ta jäi presidendi ja ta kaaskonna masinate keskele, see ärrita teda ja ta väljendas käemärgi abil oma arvamust, edastab The Guardian.

Donald Trumpi autokolonn suundumas Washingtoni poole
Donald Trumpi autokolonn suundumas Washingtoni poole Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

Valge Maja teatas, et Trump ja ta kaaskond sõitis möödunud laupäeval kell 15.12 Trump National Golf Clubist välja, möödudes kahest jalakäijast, kellest üks näitas pöidlaga allapoole. Teel liikus ka naisjalgrattur, kes näitas presidendi autokolonni suunas vasaku käe kesmist sõrme.

Jalgrattur näitamas Donald Trumpile ja ta kaaskonnale keskmist sõrme
Jalgrattur näitamas Donald Trumpile ja ta kaaskonnale keskmist sõrme Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

«Jalgratturi läheduses võttis autokolonn kiiruse maha. Naine näitas keskmist sõrme seni, kuni kõrvateele pööras. Autod lisasid siis kiirust, suundudes Washingtoni,» teatas Valge Maja.

Naisjalgrattur sai oma arvamuse väljendamise eest sotsiaalmeedias ohtralt kiita, teda nimetati mitmel korral kangelannaks. Oli ka neid, kelle arvates peaks see naine USA 2020. aasta presidendivalimistel kandideerima.

Trump nägi laupäeval veel ühte naist, kes seisis ta golfiklubi väravas sildiga, millega teatas, et Trump on ebausaldusväärne ja ta tuleks ametist eemaldada.

Naine protestimas Donald Trumpi vastu
Naine protestimas Donald Trumpi vastu Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

 See naine teatas Twitteris, et ta on «Trumpi lapsehoidja».

«Olen Trumpi lapsehoidja, seda olete te kõik. Ta on hullunud diktaator, kes vajab meie kõigi poolset jälgimist,» kirjutas naine.

USA meedia teatel olid Trumpile oma meelsust näidanud jalakäijad ka naised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles