HND avaldas uue singli «Me jääme ellu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND
HND Foto: Mart Reinson

Täna 4. mail avaldas ansambel HND uue singli «Me jääme ellu». HND tähistab reedel, 6. mail klubis Rock Cafe oma 5. sünnipäeva.

«Me jääme ellu» muusika on kirjutanud HND ja sõnad Aapo Ilves. Tegemist on HND ja Ilvese esimese koostööga. Aapo ütles, et kuna «Me jääme ellu» on hea laul ja HND näol on tegemist võimekate pillimeestega, siis oli koostöö puhas rõõm.

«Lugu räägib vapustustest meie sees ja ümber ja nendega toime tulemisest. Depressioon ja Fukushima ning «lihtne kung-fu», milles on ainult üks reegel - sa pead ellu jääma. Indiviidina või vähemalt liigina,» lisas Ilves. «Vägagi aktuaalne tekst, kui uudiseid vaadata.»

Reedel, 6. mail tähistab HND klubis Rock Cafe 5. sünnipäeva. Lavalt saab kuulda HND-d tavapärases võtmes kui ka esmakordselt Tallinnas HND unplugged kava ning õhtu erikülalisena astub üles alati võluv Blacky. Rock Cafe uksed avanevad 6. mail kell 21.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles