Stig Rästa on solvunud: kahju, et kedagi sinu tööalased tegemised suurt ei huvitagi, vaid pigem ikka sinu isiklik elu24!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa
Stig Rästa Foto: Promopilt

Stig Rästa kirjutab oma värskes Anne&Stiili kolumnis kuulsuse koormast: sellega "on Eestis nii, et vahel saad tänu sellele, mida tahad, ja vahel seda, mida ei taha." Samuti on kirjutises tunda solvumismaiku meedia suhtes, kes tema saadetud pressiteateid ei avalda. 

"Vahel jõuab su avalik elu mõne ajakirja kaanele ka nii, et sa seda ei soovi, ja vahel on jälle nii, et sa tahad seda, aga keegi teine ei taha," kirjutab muusik ja toob näiteks: "Näiteks kui soovid, et sinust räägitaks, ja koostad oma tööuudise kohta ise pressiteate. Alles hiljuti avaldasime ühe teate töövõidu puhul, mille kallal olime nokitsenud pea kolm aastat – aga sellest kirjutati väga-väga põgusalt." 

Laulukirjutaja on solvunud, et tema kirjutataud uudisest ilmus vaid nupp ilmus kuskil muude pealkirjade vahel: "Siis aga lähed sööma, teed lapsega ühe klõpsu, paned Instasse ja see foto ilutseb suurelt ja esimesena meediaväljaannete avalehtedel. Sellisel hetkel on küll kahju, et kedagi sinu tööalased tegemised suurt ei huvitagi, vaid pigem ikka sinu isiklik elu24!"

Loe refereeritud kolumni täisteksti Anne&Stiilist

Elu24 toimetus tänab Stigi, et ta meid ikka meeles peab! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles