Prantsusmaa esileedi ootab kaksikuid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy Foto: SCANPIX

Prantsusmaa meedias on sel nädalal avaldatud spekulatsioone, et esileedi Carla Bruni-Sarkozy ja ta abikaasa, president Nicolas Sarkozy saavad järeltulija.

Väljaande Voici andmetel ootab 43-aastane esileedi kaksikuid ning lapsed peaksid sündima oktoobris, kirjutab The Telegraph.

Väljaande sõnul viitavat sellele mitmed muutused proua Bruni-Sarkozy juures. Ta olevat näiteks loobunud suitsetamisest.

Väljaande reporter küsis talt otse, kas on oodata järeltulijat. Bruni-Sarkozy sõnas selle peale, et ta ei vasta küsimusele, kuna soovib kedagi kaitsta.

«Kui te lubate, siis ma ei vasta sellele küsimusele. Muidu olen ma valmis rääkima kõigest oma elu puudutavast. Kuid selles küsimuses hoian suu kinni ja seda mitte ülbusest, vaid ma kaitsen sellega kedagi,» lausus esileedi.

Esimesena spekuleeris esileedi raseduse üle väljaanne Closer. Uudisteväljaanne VSD viitas president Sarkozy nõuandjale, kelle sõnul olevat esileedi rase.

Kui jutud tõele vastavad, siis sünnivad lapsed just sobival ajal ehk enne seda, kui president Sarkozy alustab 2012. aasta presidendivalimiste kampaaniat.

Presidendi pressiesindaja Franck Louvrier keeldus esileedi rasedusjutte kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles