Trikimees kaotab oma etendusel osa publikust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber on etendust juba kuid ette valmistanud ja pühendanud sellele kogu oma vaba aja.
Jürgen Veber on etendust juba kuid ette valmistanud ja pühendanud sellele kogu oma vaba aja. Foto: Toomas Huik

Mustkunstnik Jürgen Veber annab laupäeval Rocca al Mare suurhallis oma esimese live-show, kus võib kaotsi minna mõni inimene publiku seast.


Veberi sõnul näeb pooleteisetunnise etenduse jooksul nii väikeseid silmamoondamis­trikke kui ka suuri ja võimsaid illusioone.


«Kaasan väga palju publikut ning ei garanteeri seda, et inimesi lahkub sealt sama palju, kui neid sinna tuli,» ütles Veber salapäraselt, kuid ei tahtnud kaotamistrikist täpsemalt rääkida.


Etenduse ettevalmistamiseks on kulunud kuid ning mees on pühendanud sellele kogu oma vaba aja. Sestap ei olnud Kanal 2 eetris populaar­set telesaadet «Trikimees», kuid tuleval aastal lubab Veber saate salvestamise taas käsile võtta.


«Selle etenduse kava kokku pannes olen saanud nutta, naerda, tohutult vihastada ja tunda tülpimust, aga on olnud ka väga palju naljakaid seiku ja lahedat õnnetunnet,» rääkis Veber ning tunnistas, et on eesoleva etenduse pärast väga närvis.

«Sellepärast ei tulegi ühtegi kaarditrikki, et ma tohutult pabistan ja midagi võib viltu minna,» naeris ta.


Ühe päeva jooksul on kavas kaks etendust. Veberi sõnul on see emotsionaalselt väga kurnav ja keeruline.


«Selles kavas ei ole mitte ühtegi kohta, kus võiks vaimu lõdvaks lasta – iga trikiga tuleb palju vaeva näha,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles