Galerii: Rock Cafes andis täissaalile kontserdi Future Islands

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 27. oktoobril esines Tallinnas, Rock Cafes ansambel Future Islands. Ameerika sündipopi staar jõudis Eestisse esitledes oma uut stuudioalbumit. Erikülalisena astus lavale Ameerika ansambel Zack Mexico.

Future Islands usub tõelisesse armastusse. Nende muusika oleks justkui alati meiega olnud, sest nende lood räägivad meie enda elust, olles soundtrack'iks igale suurele lootusele, tärkavale mõistmisele ja murtud lubadustele, igale soojale embusele ning igale pimesi uskumisele.

Viimase üheksa aasta jooksul, mis on möödunud Future Islandi debüütplaadi ilmumisest, ei ole Baltimore'i kõige idealistlikum ja emotsionaalselt kaasahaarav trio koosseisus Samuel T. Herring (vokaal), William Cashion (bass, akustiline- ning elektrikitarrid) ja Gerrit Welmers (klahvpillid ja kitarr) mitte kordagi võtnud hoogu maha, jätkates kihutamast täiskiirusel ning säilitades imetlusväärse kvaliteeti oma loomingus. Future Islandsi kõla on üheaegselt nii petlikult võluv kui vastupandamatu - perfektne segu, kus on üksühele segatud kurvameelsus ja eufooria. Segu, mis koosneb hingestatud bassikäikudest, jõulistest trummirütmidest ja otsivast klahvpillide saundist. Segu, kus esile kerkib Samueli eriline liuglev vokaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles