Kaaslased püüdsid üksikvanemate poolehoidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saatesarjas «Üksikvanem otsib kaaslast» pidid kaaslased end üksikvanemate tõestama, sisustades ühe meeldiva päeva.

Mihkel viis Ruti oma lemmikkohta Tartus - Toomemäele. «Kui mees mind välja kutsub, peab ta teadma, mis minuga peale hakkab,» ütles Rutt ning kiitis, et Mihklil oli plaan olemas.

Mihkel näitas enda joonistatud pilte ning siis istusid nad välikohvikus ja uurisid raamatust, kuidas nende tähtkujud kokku sobivad.

Mihklil oli kaasas korvpall ning nad lustisid kossuplatsil. Päev jätkus sportlikult jäähallis uisutamisega. «Uisuväljal oleks ta mind võinud rohkem õpetada. Aga pole hullu, oli päris palju minu kõrval,» muljetas Rutt. «Et Mihkel niisuguse päeva korraldas, ei osanud aimata. Mõtlesin, et igavam tuleb, kuid tegelikult oli väga teguderikas.»

Jaak ja Rutt sõitsid tiiru Emajõel. «Laevasõit, kui aus olla, siis ootasin millal sadamasse jõuame,» ütles Rutt, kelle jaoks oli seal liiga vähe tegevust.

Rutt polnud Jaaguga kahekesi aega veetnud ning teda üllatas, kui igav see oli. Naisele tundus, et kolmekesi olles püüdis Jaak nagu rohkem. Järgmiseks suunduti Elva jahilasketiiru ning see tegevus pakkus Rutile juba tunduvalt rohkem põnevust: «Poisid on aru saanud vist, et mulle meeldivad sellised asjad.»

Marion kutsus Veljo surfama, kellel tuli see esimese korra kohta päris hästi välja. «See oli geniaalne idee, sest et ma ei löö kunagi risti ette uutele asjadele,» oli Veljo meeldivalt üllatunud. Pärast rasket surfitreeningut ootas paari romantiline eine mererannal. Veljo usub, et Marion on hea ja meeldiv inimene, kuid tal pole naise vastu tundeid.

Anita kutsus Veljo Viljandisse, kus korraldasid väikese fotosessiooni ning kohtusid Aivar Riisaluga. Õhtu jätkus lõbusa Meie Mehe kontserdiga.

Kristjan ja Leena lasid end massaažilaual mudida. «Ma ise pole kunagi käinud, aga eeldasin, et naisterahvale võiks sobida,» rääkis Kristjan. Leena ütles, et see oli väga mõnus kogemus.

Pärast massaaži suundus paar restorani sööma, kus nad rääkisid asjad omavahel klaariks. «Juba turismitalus oli näha, et neil on Taaviga klapp,» ütles Kristjan. «Kui nad on leidnud teineteist, siis väga tore.» Kristjan jättis Leenaga hüvasti ning nad lubasid sõpradeks jääda.

Pärast said Leena ja Taavi kokku. Nad suundusid ATVga sõitma ning õhtu jätkus superromantilise lõkkeõhtuga rannal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles