Briti talendisaadete kohtunikku Simon Cowelli tabas õnnetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Briti talendisaadete kohtunikku ja muusikamogulit Simon Cowellit tabas täna hommikul kodus õnnetus, mille tõttu ta vajas haiglaravi.

The Telegraphi teatel oli 58-aastase Cowelli Londoni kodu juures kella 8.00 paiku näha kiirabi ja staar kanti välja kanderaamil, ta kaela ümber oli tugi.

Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/FS/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Sotsiaalmeedia andmetel tahtis Cowell minna kööki, et keeta endale tassitäis kuuma piima, kui ta kukkus trepist alla ja kaotas teadvuse.

«See oli nii Simoni kui meie jaoks ehmatav hommik. Oli üsna vara ja ta tahtis tassitäit kuuma piima, kuna hommik oli jahe. Ta oli unine kui teiselt korruselt hakkas esimesel korrusel olevasse kööki minema, kukkudes trepil,» kinnitas Cowelli esindaja.

Cowelli lähikonda kuuluvate isikute teatel on mehe seisund stabiilne, kuid ta jäeti haiglasse uuringutele.

Simon Cowell (sündinud 7. Oktoobril 1958 Londonis)  on inglise muusika- ja teleprodutsent. Ta on olnud žüriiliikmeks mitmes talendisaates nagu «Pop Idol», «The X Factor», «Britain’s Got Talent» ja «American Idol».

Cowellit tuntakse ta kriitilisusest, kuid ka vaimukatest kommentaaridest.

2004 ja 2010 oli ta ajakirja Time maailma saja kõige mõjukama inimese nimekirjas.

Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles