Loomasõbrad marus: sekspood pakub täispuhutavalt lammast ja lehma (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(foto on illustratiivne)
(foto on illustratiivne) Foto: hotlips.ee

«Armas täispuhutav lammas kõigile loomasõpradele,» seisab sekspoe Hot Lips pakkumises. Loomakaitsjate sõnul on tegemist perverssusega. 

«Utekese saba all on peidus nummi armutunnel. Pane teda ja loomake teeb mõnust: MÄÄÄÄÄ,» kirjutatakse erootikakaubamaja veebilehel täispuhutava lamba tutvustamiseks. Toode on müügis hinnaga 24.90. Samast kaubamajast võimalik soetada ka täispuhutav lehm, mille tutvustuses seisab: «Armas täispuhutav vissi kõigile loomasõpradele.» 

Loomakaitse liidu eestkõneleja Heiki Valner avaldab nördimust: «See pole naljakas, see on perversne ja rõve.» Zoofiilia ei ole tema sõnul Eestis keelatud. «Taolised reklaamid annavad zoofiilidele jõudu kapist välja tulla,» avaldab Valner murelikult. 

Hot Lips erootikakaubamaja esindaja Marten (perekonnanime ei soovinud ta avaldada - toim.) kinnitab Elu24le, et Hot Lipsi tootetutvustused ei ole kohapeal välja mõeldud, vaid tõlgitud mujalt. «Meie ei õhuta kedagi ja zoofiile me kaupluses kohanud ei ole,» ütleb ta ja lisab, et tootetutvustusi tuleks võtta huumoriga. 

Täispuhutav lammas
Täispuhutav lammas Foto: hotlips.ee
Täispuhutav lehm
Täispuhutav lehm Foto: hotlips.ee
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles