Video: kas nõiasaade on kokkumäng? Urmas E. Liiv vastab sõimuga: sa oled peast haige (3)

Irene Kivi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses «Selgeltnägijate tuleproovis» pidid nõiad tunnetama, kes naistest on rase, kes ei saa rasestuda ja kellel juba on laps. Ühel meesnõial tuli jutt nagu tekstiga pähe õpituna ning saatelõigus on selgelt ka näha, et talle aitab agaralt kaadri taga kaasa saatejuht Urmas Eero Liiv. 

Kas tegu on montaaži näpukaga või on «Selgeltnägijate tuleproov» kokkumäng? Sest on selgelt näha, kuidas saatejuht Urmas Eero Liiv näitab meesnõiale salaja ette, kas ta on arutlustega õigel teel. 

Kui Elu24 Liiivile helistas ja kommentaari palus, ei hoidnud mees end tagasi ja prahvatas: «Ma küll ei tunne sind, aga ma arvan, et sa oled peast haige. Millega sa enda arvates tegeled, ajuhälvik?» sõimleb Liiv. Paludes saatejuhil just see sama vastus meilitsi teele panna, viskab mees toru hargile. 

Hiljem toimetusele saadetud e-kiri oli juba vaoshoitum: «millest te räägite, kui osaline on õigel teel ja annab õigeid vastuseid, siis loomulikult julgustan. Mingit saateapsu siin ei ole. Suhtun võistlejatesse ikka heatahtlikkusega. Tegemist on reaktsiooniga sellele, et nõid Martin on õigel teel.» 

Eilsest saatest ei langenud välja ükski võistleja ning kõigile anti uuel nädala võimalus tuleproovi jätkata. Ka meie loo peategelane, turvaäris tegutsev Martin jätkab järgmises saates oma teekonda saamaks Eesti parimaks nõiaks. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles