Galerii! Ülikuum kontoripidu, kuhu bossid oodatud polnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 21.10 avas klubi Teater uksed kõikide kunagiste, praeguste ja tulevaste kontoritöötajate jaoks, sest alguse sai pidu «Don't Tell My Boss». Kontor oli selleks ajaks suletud ja seega oli õige aeg peoks! Kohale saabudes oli kindel, et kontoritöötajad oskavad väga hästi end lõdvaks lasta.

Kohe kui töönädal läbi sai, oli kontoritöötajatel pidu: aeg välja lasta see metsik peoloom, kes halli pliiatsseeliku, valge triiksärgi, prillide ja krunnis juuste taga peidus on, sest me teame, et iga inimese sees on see olemas!
Seda enam oli tore näha, et meil oli õigus, sest saal täitus esimese tunniga viisakate sekretäridega, kes kohalejõudes juuksed valla lasid, prillid kotti pistsid ja punased kontsakingad jalga pistsid - sellest hetkest kadus peo kontroll, sest oo, kuidas kontoritöötajad pidutseda oskavad! Piilu galeriid ja veendu ise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles