Julm ebaõiglus: Tanel Padar teenis ausa mehena kolmenädalase töö eest poole vähem kui ühe kontserdiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tanel Padar, kellel seljataga 20 aastat muusikakarjääri teab rääkida, et ka muusikuna on võimalik ära elada - kolmenädalase päevatöö eest on mees saanud poole väiksema summa, mille saab kätte ühe kontserdiga. 

Padari muusikatee alguses huvitusid paljud sellest, mida mees päeval teeb ja kas rokkaril ka päevatöö olemas, et «ära elada».
On ju levinud arvamus, et muusikud siin maarjamaal küll ära ei ela. Tanel teab omast käest, et tegelikult on kõik võimalik ja päevatööd on rokkar proovinud vaid kolm nädalat. 
«Ärkasin pool kuus, sõitsin kahe erineva bussiga tööle, õhtul sõitsin jälle kahe bussiga koju tagasi, kuhu jõudsin pool kaheksa. Minu töö oli kõndida liimirulliga kolm sammu edasi ja tagasi - tegin liimpuitu. Kui ma olin kolm nädalat seda teinud, läksin raamatupidajalt uurima, et kui palju ma selle ajaga olen palka välja teeninud. Tuli välja, et olin teeninud poole vähem kui ühe kontserdiga. See jäi mu viimaseks tööpäevaks ja ma ei läinud isegi vahetusriietele ega palgale järele.» vahendab Tuleva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles