Autost välja rippudes hukkunud topless-turisti poeg pääses napilt lastekodust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalia Borodina
Natalia Borodina Foto: LiveLeak

Dominikaani vabariigis hukkunud Vene turisti poeg pääses lastekodust vaid päev pärast ema matuseid.

Video 35-aastase Natalia Borodina ebatavalisest surmast levis üle maailma, kirjutab Mirror. Naine hukkus palja ülakehaga autoaknast välja rippudes, kui ta pea vastu silti ära lõi. Õnnetust filmis tema ukrainlannast sõbranna Ivanna. 

Borodina eksabikaasa Alexandr Palaguškin avalikustas, et oli suur oht, et nende 11-aastane poeg saadetakse sotsiaaltöötajate poolt Venemaa lastekodusse. Mees otsis poja üles ja võttis ta endaga oma kodulinna Novosibirski kaasa.

Palaguškin selgitas, et tal oli poja hooldusõiguse saamiseks vaja enda isa Borisi tutvusi. Boris on Vladimir Putini mereväes reservohvitser.

«Lastekaitsetöötajad on juba helistanud,» ütles Palaguškin pärast Borodina surma Ren TV-le. «On suureks abiks, et mu isa on kontradmiral. Nad küsivad, et miks ma oma pojaga koos pole. Pean talle kiiresti järele minema, et teda ära ei võetaks. Isegi mu isa sidemeid kasutades läheks palju aega, et teda mõnest lastekodust päästa.»

Palaguškin kinnitas kolmapäeval meediale, et kõik on hästi ja poeg on temaga.

Borodina maeti teisipäeval kodulinna Zlatousti kalmistule. Naise surnukeha Kariibidelt Venemaale toimetamine maksis 20 000 eurot, mille kattis reisikindlustus. Ärasaatmisel olid tema 80-aastane ja 42-aastane õde Julia, kuid poeg seal ei viibinud.

Natalia töötas Cannes'is kinnisvaramaaklerina ja ta kasvatas poega ilma eksabikaasa toetuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles