Kuumad täkud: kuulsused, kelle igavese nooruse eliksiiri retsepti sooviksid kõik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
johann urb
johann urb Foto: Instagram

Tuntud telenägu ja raadiohääl Alari Kivisaar (50), on avalikult tuntud olnud juba veerand sajandit ning tuleb tõdeda, et Kivisaar näeb siiani välja nagu mees oma parimates aastates. 

Aga ega nooruslikku välimust puht niisama ei hoita. Kivisaar postitas sotsiaalmeediasse endast pilti uue soenguga, mis vehib tema päris vanuselt nagu niuhti 20 aastat maha. 

Alari Kivisaar
Alari Kivisaar Foto: Instagram

Samamoodi ei vanane Eestist pärit Ameerikas elav ja näitlejana leiba teeniv Johann Urb (40), kelle nooruslikkuse eliksiiriks on jooga, tervislik toitumine, armastus ja ilmselgelt head geenid. 

johann urb
johann urb Foto: Instagram

Mees, kes läheb ajaga paremaks nagu hea vein on Genka ehk Henry Kõrvits (42). Meest hoiavad nooruslikuna tema riimid, fännid ja eriti armas pere!

Henry «Genka» Kõrvits, Mait Malmsten ja Ago Anderson.
Henry «Genka» Kõrvits, Mait Malmsten ja Ago Anderson. Foto: Promofoto

Ka Genka kaasnäitleja Mait Malmsten (45), filmist «Klassikokkutulek», on nagu Eesti George Clooney, kellel on kindel roll nii nooremate kui ka vanemate naiste märgades unenägudes. 

Suurepäraselt on sälinud ka laulja Henrik Sal-Saller (51), kes näeb välja värske nagu paradiisisaarel serveeritav mohiito. Muusik tuuritab täna täpselt samamoodi nagu 20 aastat tagasi ning tema publik ei vanane, vaid vastupidi - just aastatega nooreneb!

Sunseti rannakontsertide sarjas astus eile õhtul ööklubi terrassil üles Henrik Sal-Saller koos bändiga.
Sunseti rannakontsertide sarjas astus eile õhtul ööklubi terrassil üles Henrik Sal-Saller koos bändiga. Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles