Janek Luts ERRile: väga mage lugu! (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Luts
Janek Luts Foto: PP

Meediategelane ja riigiametnik Janek Luts avaldab oma sotsiaalmeediakanalis arvamust ERRis toimuva kohta kritiseerides seal avaldatud uudist nõid Aleksandr Šepsi kohta. 

Janek Luts küsib oma postituses: «Milleks peab ERR aferiste intervjueerima, läga filmima, avaldama ja turundamisele kaasa aitama, miks? Mis järgmiseks? Kas see on tegijate meelelahutus mõistuse arvel? Väga mage lugu!». 

Luts viitab oma postitusega ERRi meelelahutuslehel ilmunud uudisele: «Aleksandr Šeps: kahel sensitiivil on raske koos elada». 

Allan Hook avaldab arvamust, et tegemist on Janeki isikliku mulje ja arvamusega: «Mina olen selle inimese tegevust jälginud mitme aasta jooksul teleri vahendusel ja pean tema annet üsnagi unikaalseks. Lisaks ei näe ma oma ligi 50-ne aastasele elukogemusele tuginedes tema vaadetes ega tegevuses mingeid aferismi ilminguid.» 

Janek Lust vastab arvamusavaldusele järgmiselt: «Jäta Allan, Sinu usku soolapuhujatesse mina võtta ei saa, aga pidada üht lavastud telemängu päris eluks ei ole tervisele ohutu.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles