Video: mees lasi raskelt vigastatud naise maha ja siis võttis ka endalt elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mojave kõrbes Joshua Tree rahvuspargis kadunuks jäänud Rachel Nguyen ja Joseph Orbeso
Mojave kõrbes Joshua Tree rahvuspargis kadunuks jäänud Rachel Nguyen ja Joseph Orbeso Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

USA Lõuna-Californias Mojave kõrbes Joshua Tree rahvuspargis leiti noore mehe ja naise surnukeha, nad olid üksteise embuses.

Uurimine näitas, et 20-aastane Rachel Nguyen oli saanud kukkudes raske peavigastuse, mille tõttu ta kallim, 22-aastane Joseph Orbeso otsustas naise maha lasta ja tappa ka enda, edastab msn.com.

California San Bernardino maakonna politsei teatel sai Orbeso aru, et abi ei jõua vigastatud naiseni õigel ajal ja ta sureb piineldes.

«Ta nägi, kuidas ta tüdruksõber piinles ja langetas otsuse ta piinad lõpetada. Kuid ta ei soovinud mõrvas süüdi jääda, võttes ka endalt elu. Tegemist oli halastussurm-mõrva ja enesetapuga,» teatas politsei pressiesindaja Cindy Bachman.

Mojave kõrbes Joshua Tree rahvuspargis hukkunud Rachel Nguyen ja Joseph Orbeso / Reuters/AFP/AP/SCANPIX
Mojave kõrbes Joshua Tree rahvuspargis hukkunud Rachel Nguyen ja Joseph Orbeso / Reuters/AFP/AP/SCANPIX Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Uurijate teatel olid noorte surnukehad asendis, mis näitasid, et esmalt suri tulistamise tõttu naine ja siis mees.

Orbeso ja Nguyen jäid kadunuks 28. juulil, olles päev varem läinud Joshua Tree rahvusparki matkama. Nad pidid end hotellist välja registreerima, kuid ei teinud seda ja neid hakati otsima. Ilmnes, et nad olid läinud rahvusparki matkama, kuid hotelli tagasi ei jõudnud.

Joshua Tree rahvuspark / wikipedia.org
Joshua Tree rahvuspark / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Juulis ja augustis toimunud otsingud ei andnud tulemusi, noorte surnukehad leiti lõpuks septembris. Politsei sõnul olid noorte laibad mitu kuud kõrbes, mille tõttu oli nende surma põhjuse kindlaks tegemine keerulisem kui tavaliste surnute puhul ning selle tõttu avalikustati tulemused alles oktoobris. 

Politsei teatel uuritakse, miks langetas Orbeso otsuse naine maha lasta ja siis ka ennast tappa.

Orbeso isa Gilbert Orbeso kinnitas lisaks politseile, et paari surnukehad olid leidmise ajal teineteise embuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles