Eesti breiktantsijatel on võimalus maailma tippudega rinda pista

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hammerstein Ballroom
Hammerstein Ballroom Foto: promo

2011. aastal viiakse breiktants hoopis uuele tasandile, kuna teist korda seitsme aasta jooksul, on kõikidel B-Boydel üle maailma võrdne võimalus teineteisega rinda pista.

Breiktantsijad Eestist, Lätist ja Leedust saavad 14. mail Riias Godvili klubis toimuval Red Bull BC One Baltic Cypheril võimaluse oma oskusi näidata. Baltikumi kvalifikatsiooni võitja saab pileti järgmisesse vooru Istanbuli, kus 17. juulil toimub üks viiest maailmakvalifikatsioonist. Maailmakvalifikatsioonide võitjad kogunevad 26. novembril Venemaale, kus peetakse maha võimas finaalvõistlus.

Riias toimuva baltikumi kvalifikatsiooni peakohtunikuks on üks maailma parimad breigikunne, prantslane Lilou (Red Bull BC One tšempion 2005 & 2009), sakslane Benny (Flying Steps crew) ning Tony Rock Venemaalt (Top 9 crew). Võistluse host on MC Trix (UK) ning muusikat kütavad DJ Mamania (LT), AG (LV) ning DJ Möls (EST).

Pärast esimest võistlust 2004. aastal, on Red Bull BC One’st saanud üks  maailma prestiižemaid breiktantsu võistluseid. Kui varasematel aastatel on võistlusele kogunenud maailmas juba tuntust kogunud koorekiht, siis sel aastal suunatakse põhirõhk uue, värske vere ja varjatud talentide otsingutele.

Ülemaailmne finaal leiab aset 26. novembril Venemaal Peterburis, kuhu valitakse välja 16 parimat breikarit. Kvalifikatsioonid toimuvad kõigis maailma nurkades ja sel aastal ei ole vahet, kas sa tantsid Sillamäel või Tokios, oma oskusi saavad maailmale kõik võrdselt näidata.

Batlikumi kvalifikatsiooni võitja sõidab 17. juulil Türki Istanbuli ja saab võimaluse võistelda koos rahvusvaheliste B-Boydega. Lisaks Türgile toimuvad maailmakvalifikatsioonid Brasiilias, USAss, Hispaanias ja Taiwanis.

Baltikumi Cypherile lisaks toimub ülemaailmselt veel 26 regioonikvalifikatsiooni, et garanteerida võrdsed võimalused kõikidele andekatele tantsijatele.

Registreerida võivad kõik, kes peavad oma tantsuoskusi piisavateks.

Osavõtt on tasuta!

Lisainformatsiooni leiad siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles