Hollywoodi hurmur Channing Tatum lõpetas koostöö Weinsteini kompaniiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US actor Channing Tatum poses upon arrival for the World premiere of Matthew Vaughn's 'Kingsman:The Golden Circle' in London on September 18, 2017.  / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS
US actor Channing Tatum poses upon arrival for the World premiere of Matthew Vaughn's 'Kingsman:The Golden Circle' in London on September 18, 2017. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

«Super Mike'i» näitleja Channing Tatum avaldas toetust naistele, kes on Harvey Weinsteini vastu astunud, ning teatas koostöö lõppemisest produktsioonifirmaga The Weinstein Company.

«Vaprad naised, kellel oli julgust vastu astuda ja rääkida oma loost Harvey Weinsteniga, on meie tõelised kangelased. Nad kannavad rasket koormat, et ehitada võrdset maailma, kus me kõik peaksime elama,» kirjutas Tatum Facebooki avalduses.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Uppa.co.uk/Scanpix

Tatum on teinud Weinsteiniga koostööd filmis «The Hateful Eight». Nüüd teatas näitleja, et katkestab kõik sidemed The Weinstein Companyga, millega koostöös pidi falmima Tatumi uus film «Forgive Me, Leonard Peacock». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles