Vägistamisjuhtumeid «sajab» edasi, modell süüdistab illusionist David Blaine’i enda vägistamises (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natasha Prince
Natasha Prince Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Selle kuu alguses lahvatas skandaal Hollywoodi tuntud produtsendi Harvey Weinsteini ümber, nüüdseks süüdistavad teda kümned näitlejannad vägistamises ja seksuaalses ahistamises. Los Angelese politsei uurib Weinsteini väidetavaid «vägitegusid».

Lisaks näitlejannadele on veel mitmete teiste elualade naised ja ka mehed teatanud vägistamistest ja seksuaalsetest rünnakutest, edastab Daily Mail.

Sel nädalal teatas endine modell Natasha Prince, et tuntud mustkunstnik ja illusionist David Blaine vägistas ta 2004. aasta suvel Londonis Chelseas asuvas majas.

David Blaine
David Blaine Foto: EMMANUEL DUNAND/AFP/Scanpix

Blaine edastas oma advokaadi Marty Singeri vahendusel meediale, et ta ei ole midagi sellist teinud. Scotland Yard kutsus siiski tuntud mehe vestlusele, et asjas selgust saada.

David Blaine
David Blaine Foto: MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA/MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA/Scanpix

«Minu klient eitab kellegi vägistamist või seksuaalselt ründamist. Eelkõige eitab ta et, ründas ja vägistas 2004.aastal nimetatud modelli. David Blane ei ole vägistaja ja tal ei ole midagi varjata ja ta teeb politseiga koostööd,» teatas illusionisti advokaat.

David Blaine
David Blaine Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Eksmodell Natasha Price’i teatel oli ta 2004. aastal 21-aastane, kui sattus David Blaine’iga samale peole, kus mees teda vägistas.

«Mäletan, et kohtusime alguses ööklubis, kuid edasi läksime samale peole. Järsku olin koos temaga ühes magamistoas, kuid mul ei ole juhtumist selgeid mälestusi, arvan et mind uimastati. Järgmisel päeval üritasin aru saada, mis juhtus ja minu arvamuse kohaselt David Blaine vägistas minu,» lausus naine nüüd meediale.

Natasha Prince
Natasha Prince Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Prince’i sõnul oli ta pärast juhtunut veel mõnda aega Londonis, kuid siis pöördus tagasi New Yorki  ning illusionist üritas temaga edasi suhelda. 

Modelli sõnul teatas ta Londoni politseile oma vägistamisest 2004. aastal ja uuesti 2016. astal, kuid siis ei käivitatud uurimist. Ta teatas sellest uuesti ja alles nüüd hakkas Scotland Yard uurima, kas Blaine võis naise vägistada.

David Blaine
David Blaine Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Prince'i modellikarjäär algas 15-aastasena, kuid kuulsaks sai ta 18-aastaselt, olles paljude moe- ja stiiliajakirjade esikaantel. Ta lahkus modellindusest 25-aastasena.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles