Muutumissaade sai vapustava avalöögi: Ulvi kaotas 87 kilogrammi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Populaarne muutumissaade alustas uut hooaega ning esimese saate peategelaseks oli 38-aastane Ulvi. 

Naine võitles ülekilode, habeme ja häbiga. Sellel noorel naisel polnud hambaid, ta ei suutnud söömishoogusid pidurdada, ta kaalus 150 kilo ning jõuetus ning ülekaal viis selleni, et Ulvit vaevas kurvameelsus. 

Ulvi pere ja sõbrad otsustasid, et niimoodi tema elu enam jätkuda ei saa ja registreerisid ta muutumissaatesse. Oma perekonna ette naases Ulvi 87 kilo kergemana ning on kordades õnnelikum ja elurõõmsam kui enne.

Ulvi enne ja pärast
Ulvi enne ja pärast Foto: TV3

Mis protseduurid Ulvile tehti?

  • Hambaravi – eemaldati 14 hambajuurt ja 1 hammas, tehti pärlipesu ja eemaldati hambakivi. Paigaldati büügelproteesija totaalprotees.
  • 12 erinevat operatsiooni – nina plastika, kaela springlift plastika, näo modelleerimine rasvaga, laserprotseduurid habeme karvakasvu eemaldamiseks, Juvedermi süstid huultesse ja näo piirkonda, botuliintoksiini süstid otsmikule, õlavarre plastika, rindade tõstmine, rindade suurendamine Motiva implantaatidega, kõhu eesseina plastika, kõhu eesseina plastika, maost möödajuhtiv operatsioon, häbeme plastika, rasvaimu.
Ulvi muutumissaates
Ulvi muutumissaates Foto: Jane Faizullini
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles