Viljandi vanakraamiturg kutsub taas osalema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval leiab Viljandi vanas lennukitehases Hariduse tänav 12a aset järjekordne vanakraamiturg.
Laupäeval leiab Viljandi vanas lennukitehases Hariduse tänav 12a aset järjekordne vanakraamiturg. Foto: Elmo Riig / Sakala

7. mail korraldatakse selle aasta esimene Viljandi vanakraamiturg. Kokku saame Viljandi vanas lennukitehases Hariduse tänav 12a.

Seal ootavad suured ruumid, tõestamaks, et neid sobib edaspidi kasutada talvisteks täikadeks. Proovime ära! Osalejatel pole vaja end registreerida, kuid kõigi küsimustega (muidugi ka muljete ja ettepanekutega) võib pöörduda korraldajate poole e-postiaadressil viljandi.vanakraamiturg@mail.ee ning telefonidel 5667 5930 (Andra Kütt) ja 522 5296 (Kiti Põld).

Uksed avanevad kell 10, siis saab hakata kaupa maha laadima, välja panema ning kohe ka müüma ja ostma. Müüjatel palume kaasa võtta aluse, näiteks väikse või kokkupandava laua, puit- või pappkasti, stange, paksu teki, presendi või muu sellise, et kivipõrandal oleks parem kaubelda. Võimalik, et saame esimestele soovijatele laudu pakkuda, kuid see selgub kohapeal.

Sissepääs on maja tagaküljel, müüjad võivad kauba mahalaadimiseks autoga ukse juurde sõita (väravast sisse ja mäest üles). Hariduse tänaval palume parkida ruumisäästlikult.

Et seekord ei pea vanakraamiturg tasuma riigilõivu, on osalemine tasuta. Täname ruumide omanikku Kait Lukkat vastutulelikkuse eest! Suur tänu ka Viljandi tööharjutuse toredale grupile ja nende juhendajale Ivar Altile. Oma tööharjutusena puhastas grupp lennukitehase ruumid ja valmistas need ette vanakraamituru tarvis. Täname südamest ka oma plakatikunstnikku Malle Londonit!

Loodame, et vanakraamituru varajane algusaeg annab päevale hea hoo ja kõik osalejad jõuavad pärast täikat kenasti ka väljavalitud talgule! Suvel peame vanakraamituru taas vabas õhus, praeguste plaanide järgi igal teisel pühapäeval. Kohtumiseni Viljandi vanakraamiturul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles