Bryan Adams esineb Eesti Näitustes

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Adams
Bryan Adams Foto: Reuters / Scanpix

Täna kinnitas lõpuks ka kontserdiagentuur ArtMusic, et Bryan Adamsi kontsert toimub 5. detsembril Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses.

Bryan ise tunnistab, et ta on tõeliselt õnnelik vaid muusikat kirjutades. Iga tema laul on jutustus sellest, mis on varjatud tema sisimas. «Minu jaoks isiklikult annab laulude kirjutamine võimaluse väljendada seda, mida ma elus tõenäoliselt kunagi ei ütleks,» räägib Adams.

16-aastaselt jättis Bryan kooli pooleli, et pühenduda täielikult muusikukarjäärile. 1980. aastal ilmus Adamsi debüütalbum pealkirjaga «Bryan Adams».

Ameerika hittide edetabelitesse jõudis Adams 1983. aastal ning jäi sinna kauaks. Mõne aastaga ilmus Bryan Adamsilt kümmekond laulu, mis panid kriitikud temast rääkima kui kümnendi andekaimast Kanada lauljast ja heliloojast.

Oma karjääri jooksul on Bryan Adams andnud välja 16 sooloalbumit. Oma laulude eest on ta saanud kolm akadeemilist auhinda ja 16 Grammyt. Üle-eelmisel aastal tähistas ta oma loomingulise tegevuse 25. aasta täitumist.

Tähtpäeva puhul ilmus album «Anthology», kahest plaadist ja 37 loost koosnev kogumik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles