Metsahaldjalik Ingrid Peek avaldas enda kohta põneva fakti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek.
Ingrid Peek. Foto: Eesti Rahvusringhääling

«Mulle meigimaailm meeldib: selles ühineb mäng ja ka kunstnikumaailm - nägu on ju justkui lõuend, millel meigikunstihuviline saab erinevate värvidega mängeldes luua ilu ja teha ka väikest viisi võluvärki, meie siinse elukese tegelaskujule erinevateks olukordadeks ja rollideks sõna otseses mõttes nägu pähe teha,» räägib Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek. 

Ingrid avaldas blogile Stellarium, et tema isapoolne vanaisa Aleksander Peek oli maalikunstnik. «Eks temalt selle vaate olen ilmselt pärinud - nii et kui muidu maalida ei jõua, siis hommikuti nägu pähe ikka - loomevajaduse rahuldamiseks abiks seegi.»

Oma kosmeetikatoodete valikul püüdleb Ingrid puhaste ja õilsate kriteeriumite poole. «Kosmeetikatoodete puhul püüan samamoodi nagu enamus teistegi tarbitavate toodete puhul püüelda selle poole, et oleks võimalikult looduslähedane, keskkonnasõbralik, vägivallatu tootja.»

Kui Ingridilt uurida, kui kiiresti ta tööpäevadel end valmis sätib, vastab ta: «Olude sunnil olen omandanud ka kiirmeikimise võime, et saabki kümne minutiga näo ja soengu pähe.» 

Ingrid Peeki kosmeetikakott on tõesti kirev. Vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles