Kontoritöötajad hakkavad rokkstaarideks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel MID.
Ansambel MID. Foto: Erakogu

Maikuu igal teisipäeval toimuvad Tallinna Rock Cafes festivali “BändCämp” eelkontserdid, millel astuvad üles firmabändid.

Kontsertide korraldaja Ikevald Rannapi teatel astub Rock Cafes mai viiel teisipäeval kokku üles 25 firmabändi. Firmabänd tähendab, et vähemalt üks bändi liige töötab ettevõttes, mida esindatakse. Ürituse eesmärk on pakkuda esinemisvõimalust firmabändidele.

Ansamblite etteasted tipnevad 9. juunil toimuva finaalkontserdiga.

“Lisatud on võistlusmoment: bänd, kelle fännid elavad kaasa kõige valjemini, saab finaalkontserdile, mis toimub 9. juunil RockCafes,” rääkis Rannap. “Usume, et paljud inimesed on kunagi unistanud suurtel lavadel musitseerimisest, kuid on otsustatud teha karjääri mõnes muus valdkonnas. Aitame inimestel teha teoks kunagi teostamata jäänud unistusi.”

Esimesel “BändCämpi” eelkontserdil sel teisipäeval, 3. mail esinevad ansamblid MID (ERR), The Cablewaves (Elion), Certify That (Webmedia), Mood Mess (Skype) ja Paranoia (Swedbank).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles